Waarschijnlijk heb je wel eens van het merk Herschel gehoord. Dit merk staat vooral bekend om de tassen, dit is dan ook waar zij zich voornamelijk op richten. Nu kan het natuurlijk altijd zo zijn dat je geen idee hebt wat voor tassen je nu precies kunt vinden bij Herschel. In dit artikel gaan we eens beter bekijken waarom deze tassen nu zo uniek zijn en wat de redenen zijn dat jij binnenkort ook je eerste Herschel moet halen!

Het idee achter de Herschel tassen

De tassen hebben ieder natuurlijk hun eigen uiterlijk, echter is er wel een ding wat altijd weer terugkomt bij de tassen. Elke tas van Herschel heeft namelijk de zogeheten straps, dit zijn ook wel de riempjes. Deze riempjes zitten op de achterkant van de tas. Het leuke hiervan is dat je geen rits meer nodig hebt, je hoeft alleen maar even het riempje aan te trekken om de tas dicht te doen. Of het praktisch is dat weten we niet echt, maar het is in ieder geval iets wat er toch wel leuk uitziet. De riempjes zijn gemaakt van leer, vaak zijn ze bruin van kleur.

Ontzettend veel soorten kleuren

We zien dat er echt ontzettend veel verschillende soorten Herschel tassen te vinden zijn. Zo kan je kiezen voor de egale varianten, echter is het natuurlijk ook nog altijd mogelijk om te kiezen voor een tas met een bepaald motief of een leuk patroontje. Door deze grote verscheidenheid kan je altijd weer een tas kiezen die helemaal bij je aan zal sluiten. Op die manier is het niet al te moeilijk om je tas toch net even wat persoonlijker te maken. Ook zijn er veel soorten materialen te vinden. Een tas van spijkerstof is een van de voorbeelden die we kunnen noemen, dit is een goede manier om het net even wat anders aan te pakken op het gebied van de tassen.

De toekomst van Herschel

Herschel zal nog een lange tijd een grote speler blijven in de wereld van de tassen. Ieder jaar zijn er weer duizenden studenten die kiezen voor deze bijzondere tassen. De wintercollectie van dit jaar ziet er dan ook weer erg leuk uit, er zijn verschillende grappige motiefjes te vinden. Heb jij ooit al eens een Herschel tas gehad of gaat dit jaar het eerste jaar zijn dat jij er ook een binnenhaalt?