Vaak zijn we opzoek naar comfortabele kleding die er ook nog eens goed uitzien. Deze combinatie is vaak moeilijk te vinden. Lekker zittende kleding is vaak losser en ziet er niet altijd even modieus uit. Bij comfortabel zittende kleding denken we vaak aan trainingspakken. Hier voelen we ons het fijnst in en zit vaak ruim. Trainingspakken zijn er voor iedereen van jong tot oud. Ook zijn tegenwoordig trainingspakken in veel verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Hierdoor wordt er altijd wel een trainingspak gevonden die aan de eisen van de koper voldoen. Trainingspakken werden vroeger vooral gezien als iets wat wordt gedragen tijdens het sporten. Maar tegenwoordig worden trainingspakken ook veel gedragen als normale alledaagse kleding. Of het trainingspak wordt gecombineerd met normale kleding tot een comfortabel zittende outfit, die er daarnaast ook nog erg modieus uitziet. 

Trainingspakken voor heren en dames 

Het dragen van trainingspakken werd vroeger vooral gedaan door mannen. Maar tegenwoordig door de ontwikkeling van de verschillende uitvoeringen van trainingspakken zien we ook steeds meer dames in trainingspakken lopen. Vrouwen liepen vroeger liever niet in een trainingspak, maar doordat de trainingspakken er steeds beter en modieuzer uitzien worden ze nu ook veelvoudig door de dames gedragen. Vooral merken als Adidas en Nike stonden bekend om hun trainingsbroeken en pakken. Maar door de vergrote interesse in trainingspakken zijn ook veel andere merken ze gaan ontwikkelen en produceren. Niet alleen de grote en bekende merken kregen een trainingspakkenlijn, maar ook de kleinere merken.

Black Bananas 

Sommige merken zijn zelfs ontstaan uit het idee van comfortabele kleding die er modieus uit zien. Zo ook Black Bananas, een Nederlands kledingmerk dat is opgericht door Wesley Balnikker. Het merk staat vooral bekend om het merklogo met een aap in de stijl van de transformers. Black Bananas werd vooral bekend doordat bekende artiesten en sporters het merk gingen dragen. In juni 2019 werd het merk in 210 winkels verkocht. Naast het merklogo staan ze ook bekend om pakken met een uniek design en verrassende kleuren. De trainingspakken zijn gemaakt van polyester, dit materiaal zorgt ervoor dat de trainingspakken zo lekker zitten. Naast een Black Bananas trainingspak heren of Black Bananas trainingspak dames hebben ze ook trainingspakken voor kinderen. Zo kan het hele gezin lopen in trainingspakken van Black Bananas. De gehele kledinglijn van Black Bananas is voorzien van hun opvallende logo en merknaam. Zo vallen de trainingspakken erg op en komt u ze overal op straat tegen. Dames, heren en kinderen lopen allemaal dagelijks in deze trainingspakken van Black Bananas.