Mijn telefoon is kapot aan het gaan. Ik heb hem een keer laten vallen, en nu zitten er niet alleen scheuren in de bescherming van het scherm, maar ook eentje helemaal door het scherm zelf heen. Niet alleen dat, hij is ook langzaam geworden. Vind je het gek, na drie jaar gebruiken. Ik zit mezelf weer op te hemelen door eraan te denken dat ik binnenkort een nieuwe ga kopen. Dat onderzoek doen is hartstikke leuk. Wat voor telefoon wil ik dit keer? Het liefst heb ik er een goedkoop abonnement bij, want dan ben je altijd goedkoper uit dan als je iets los koopt. In de onderstaande blog staan mijn drie opties voor een telefoon met een goedkoop abonnement.

Samsung Galaxy A7

Als je een abonnement neemt met een Samsung Galaxy A7 erbij, heb je een goedkoop abonnement met ook nog een goede telefoon. De telefoon lijkt eigenlijk op zo’n high end model, zoals de Samsung Galaxy S9+, maar hij is een stuk goedkoper. Daarmee zorg je ook dat je een goedkoop abonnement kunt krijgen. Voor minder dan 30 euro per maand heb je het toestel erbij, en heb je er ook nog veel plezier van! Met een mooi scherm van maar liefst 6 inch en een stevig frame heb je een telefoon die jarenlang meegaat, als je hem tenminste niet laat vallen zoals ik altijd doe. Ook heeft hij achterop maar liefst 3 verschillende camera’s.

Huawei P20 Lite

Ook de Huawei P20 Lite is een lekker telefoontje, aan de goedkope kant. Mijn huidige abonnement zou er zelfs een stukje goedkoper mee worden, terwijl ik nu alleen maar een sim only heb. In ieder geval, deze telefoon heeft ook allemaal fijne snufjes, zoals meerdere camera’s en een responsieve interface. Deze telefoon lijkt door de inham bovenaan ook behoorlijk veel op een iPhone X. Het scherm is 5,8 inch, en de telefoon heeft gezichtsherkenning. De telefoon wordt vaak geupdate. Bovendien heb je met deze telefoon ook een goedkoop abonnement, hetzelfde als de telefoon hierboven.

OnePlus 6T

Oké, deze telefoon is wat duurder, maar ik ben gewoon fan van OnePlus. Dit is het nieuwste vlaggenschip van OnePlus. Waar OnePlus om bekend staat is dat ze geen onzin proberen te verkopen (zoals Apple, sorry Apple). Ze proberen hun high end toestellen tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Het zal echter lastiger zijn om een goedkoop abonnement te krijgen met een OnePlus 6T erbij, want de telefoon is echt gloednieuw en dat weten providers.