Ooit gehoord over glamping? Nou ik sinds kort wel! Wat een vrolijke bezigheid is dat. Heerlijk genieten op de camping in een gigantische tent met alle luxe van dien. De tent die gebruikt wordt tijdens het glampen heet een safaritent. Een safaritent is een luxe vorm van een tent. Binnen de tent kunnen er verschillende accessoires worden toegevoegd. Hierover zal ik later wat meer over vertellen.

Verschillende soorten safaritenten

Er zijn verschillende soorten safaritenten beschikbaar. Deze zijn ook gebonden aan het budget dat je beschikbaar stelt. Je hebt kleine tenten voor één persoon of tenten voor een hele familie! Er is een groot assortiment van luxetenten beschikbaar. Deze tenten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn luxetenten volledige gemaakt van een houtenbasis met daarbij sterke stof die weersbestendig is. De luxententen zijn vaak te huren bij verschillende campings in het zuiden van Frankrijk of in de vakantiegebieden van Spanje. Maar ook in Nederland zijn ze te vinden. Safaritenten zijn te ultieme vorm van kamperen met alle luxe van dien. Als je van luxe houd zal je het echt een keer moeten proberen!

De inventaris van een safaritent

De safaritent is te vullen met verschillende soorten attributen. Net als de safaritent is het assortiment ook zelf samen te stellen. De maker van de luxententen zullen dan al je wensen in luxe toevoegen aan de tent. Wil je sanitaire mogelijkheden, een keuken of tv in de safaritent? Dan kan dit worden verwezenlijkt. Dus stuur je plan naar de producent om een mooie safaritent te laten maken op maat.

Safaritent compleet naar wens

Safaritenten zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Maar deze zijn ook naar jou wens te maken. Zo kan je de afmetingen zelf bepalen en laten maken door de tentproducent. De tenten worden allemaal met de hand vervaardigd met hoogwaardige materialen. De materialen zijn dus van hoge kwaliteit en gaan lange tijd mee. Maar de tent moet wel onderhouden worden met waterafstotende spray om de stof te beschermen tegen de winter. Naast de afmetingen zijn de safaritenten ook te verkrijgen in verschillende kleuren. Hier ben je helemaal vrij in je keuze. De vloer van de safaritent is echter wel altijd 20 cm van de vloer verwijdert.

Heb jij nog leuke verhalen over kamperen op een camping met een safaritent óf gewoon een normale tent? Of doe je al jaren aan glamping? Dan kan je me een leuk berichtje sturen via het contactformulier. Het lijkt me leuk om jullie ervaringen te horen over kamperen of glamping.