Het merk Philip Plein zal bij veel mensen toch wel een belletje laten rinkelen. In de wereld van de mode is het namelijk toch wel een van de grotere merken. Het merk heeft zich met trots kunnen neerzetten als een merk wat het toch wel even anders aanpakt dan de anderen. Veel mensen weten alleen niet waar dit merk nu precies voor staat en wat het doel is dat zij graag na willen gaan streven. Het is dan ook tijd om deze twijfels voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen, laten we namelijk eens gaan kijken wat een merk zoals Philipp Plein zo bijzonder maakt.

Het unieke karakter

Wanneer je denkt aan de kleding van Philipp Plein dan is uniek waarschijnlijk het eerste wat in je op komt. Het merk staat voornamelijk bekend om de unieke truien, deze zijn ieder keer weer voorzien van steentjes en glitters. Sommige mensen vinden het een beetje ordinair, andere mensen vinden het de meest mooie kleren die er zijn. Dat is dan ook zo mooi aan mode, met mode zal je altijd een deel van de mensen hebben die het wel of niet mooi vindt.

Symbolen

Het doodshoofd zal je bij Philipp Plein ook altijd weer terugzien op de kleren, dit is eigenlijk het symbool van het merk. Meestal zal het dan ook ergens subtiel zijn aangebracht, zo weet je toch dat het van hen is. De makers van Philipp Plein hebben altijd voor ogen gehad om kleding te maken die door iedereen gedragen zou kunnen worden. Je vindt bij hen dan ook gewoon goed zittende kleding, geen kleren die veel te groot en onpraktisch zijn. Ook vallen de prijzen in tegenstelling tot de dure merken zoals Gucci of Prada wel mee. Goedkoop zijn ze natuurlijk niet, maar het is niet zo dat je duizenden euro’s neer hoeft te leggen voor een outfit. Ook jij kan dus voorzien zijn van een leuk nieuw truitje van Philipp Plein.

Erg bekend onder de jeugd

We zien dat de jongeren echt fan zijn van het merk. Dit heeft dan ook weer te maken met het feit dat het een merk is wat opvalt, een doodshoofd met glitters zie je nu eenmaal niet iedere dag. De jeugd houdt wel van dit stoere imago, de maker van het merk zelf is ook niet echt oud. De jongeren kunnen zich met hem identificeren en zien wel wat in de rebelse uitstraling van het merk. Wanneer we kijken naar de internationale shows dan zien we alleen nog wel dat dit Duitse merk niet kan tippen aan de bekende Italiaanse merken. Deze blijven nog altijd met kop en schouders boven de rest staan. Je weet alleen nooit wat de tijd met zich mee al brengen, misschien groeit Philipp Plein dit jaar ook wel uit tot dé bekende namen!