Je hebt echt wel eens een keer iets gelezen over de magic truffels, je kan deze paddenstoelen namelijk in Nederland kopen zonder problemen. De truffels zijn te koop in de speciale smartshops, er zijn veel steden waar je deze winkels zal vinden. Dat is iets wat uniek is in Nederland, deze drugs worden kan je gewoon legaal kopen zonder strafbaar bezig te zijn. Misschien zou je ook wel eens wat magic truffels willen proberen of misschien ben je op zoek naar wat meer info. Voor jou is dit dan ook het beste artikel om alles te weten te komen over deze paddenstoelen!

De paddenstoelen– een drug die zorgt voor hallucinaties

Deze paddenstoelen laten je een ander beeld voor ogen hebben, dit is het effect van een hallucinatie. Deze hallucinaties zullen meestal kleuren en patronen inhouden, mits je wel goed in je vel zit als je ze gaat nemen. Wanneer je niet goed en blij in je vel zit is het niet bepaald optimaal om ze te nemen. Dit heeft te maken met het gegeven dat de truffels je gevoel versterken, wanneer je onzeker of verdrietig bent zal dit alleen maar erger worden.

Hoe moet je magic truffels innemen

Er zijn diverse manieren waarop je deze paddenstoelen kunt nemen. Echter zien we wel dat de meeste personen kiezen om te op te eten, dit is natuurlijk het snelst en het makkelijkst. Je kunt er ook thee van zetten als je dit liever hebt, al is het wel wat meer werk. Houdt er wel rekening mee dat het niet lekker is om te drinken, de truffels zijn van nature erg bitter. Niet iedereen heeft hier behoefte aan. Het is zelfs mogelijk om ze door het eten te doen, al kost dit natuurlijk veel meer tijd om te maken. Eten zonder er iets mee te doen is de beste keuze, voor je het weet zitten ze al achter de kiezen. Op deze manier kan iedereen ze innemen zonder al te veel problemen.

Voor het eerst magic truffels nemen

Mocht je nog nooit truffels hebben gebruikt dan raden wij het aan om het alleen maar te doen op een bekende omgeving met mensen die je vertrouwt en die zelf ook ervaring hebben met het nemen. Op die manier is het een stuk prettiger, aangezien het je gevoel versterkt is dit dan ook wel handig. Mocht het iets te heftig voor je zijn, ga dan ergens even rustig zitten. Het is nog nooit voorgekomen dat iemand is overleden van het gebruik van de truffels, dit is dan ook iets wat je altijd in het achterhoofd moet houden. Het nemen van truffels is een bijzondere ervaring.