Het is natuurlijk moeilijk om het perfecte cadeau uit te kiezen voor iemand. Echter helpt het vaak om een cadeau te kiezen dat iets te maken heeft met een hobby. In deze blog geef ik een lijst van mogelijke cadeaus voor iemand die van paarden houdt.

Schleich paarden

Schleich paarden zijn exacte replica’s van paarden. Zodoende is er in detail op alles gelet zoals de kleuren en de verhouding, waardoor dit een veel realistischer resultaat geeft. Naast Schleich paarden kun je ook paardenstallen of andere bijhorende accessoires kopen.

Een (teken)boek

Voor de creatieveling is het natuurlijk leuk om een tekenboek te geven. Is de jarige meer een rustig persoon, dan is het misschien leuker om een boek te geven waarin paarden de hoofdrol spelen.

Een abonnement op een paardenmagazine

Een abonnement is natuurlijk een leuk cadeau doordat de jarige hier meerdere malen van kan genieten. Elke keer als de nieuwe oplage op de mat ligt, wordt de jarige herinnert aan jouw cadeau.

Een paardenpuzzel

Een puzzel kan je natuurlijk zo ingewikkeld maken als dat je dat zelf wilt. Je kan immers zelf kiezen uit hoeveel stukjes je wilt dat de puzzel bestaat. Kijk met uit als er kleine kinderen in de buurt van het cadeau aanwezig zijn. Je wilt immers niet dat een van die kleine stukjes in de mond terecht komt.

Een paardenknuffel

Een knuffel is natuurlijk altijd leuk. Een hele zachte knuffel is leuk om in de nacht mee te kroelen voor de kleine kinderen. Een grote knuffel is misschien leuker om mee te spelen. Eventueel kunt je ook zo’n paardje kopen waar het kind op kan zitten en hij of zij mee kan rijden. Dan krijgen ze echt het idee dat ze op een paard zitten.

Een paarden verzorging set

Als het kind al zo oud is dat het paardrijlessen krijgt, is het leuk om het kind een verzorging set te geven. Dan kan het kind na een les bijvoorbeeld het paard kammen.

Paardrijkleding

Uiteraard komt paardrijkleding altijd van pas als de jarige paardrijlessen heeft of een verzorgpaard heeft. Echter is het hiervoor wel belangrijk om de juiste maten te kopen. Het makkelijkste is natuurlijk om dit gewoon even aan de ouders te vragen.

Paardrijles

Daarnaast is het natuurlijk leuk op een kind paardrijlessen cadeau te geven. Echter kan dit een flink duur cadeau worden en soms bevalt het ook niet. Overweeg zodoende om eerst een proefles te doen als het kind nog niet bekend is met paardrijden of met die manage.