De Dassy Werkbroek behoren tot de beste in hun soort. Dit komt omdat Dassy al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het produceren van bedrijfskleding. Ze zijn door de jaren heen alleen maar beter geworden en ze zijn nog altijd bezig met verbeteren.

Dassy Werkbroek met cordura versterking 

Cordura is een stof die 10x sterker is dan de ‘’gewoon’’ gebruikte stof katoen en 3x sterker is dan ‘’gewone’’ polyester vezels. De cordura versterking zorgt ervoor dat u beter beschermd bent door uw werkkleding dat gebeuren zou bij werkbroeken zonder deze versteviging. Cordura een stof die ook bestand is tegen slijtage doormiddel van schuren. Deze stof is doormiddel van de PU-coating stof en waterdicht en vuilafstotend terwijl het nog een ademende stof tegelijkertijd is ook. Naast al deze positieve punten is de stof ook nog een snij- en scheurbestendig. Dit allemaal zorgt ervoor dat deze stof een uitermate geschikte stof is om te verwerken in werkkleding.

Dassy Werkbroek High-Vis

Binnen de Dassy Werkbroek zijn er verschillende varianten waaronder ook de High-Vis werkbroeken. Deze broeken zorgen ervoor dat je goed te zien bent ook in mindere weersomstandigheden. Vooral voor momenten met de slechte weersomstandigheden is een broek met High-Vis technologie handig om gebruik van te maken. Aangezien dit ervoor zorgt dat de mensen die deze broek dragen eigenlijk altijd wel goed te zien zijn en dit de kans op ongelukken verkleind. Werkbroeken zijn er in verschillende klassen. Deze klassen geven de mate van veiligheid aan. Hoe hoger het getal dat hieraan is gekoppeld hoe hoger de bescherming.

Korte Dassy Werkbroek

Dassy Werkbroek bestaan in verschillende soorten en maten. Een voorbeeld hiervan is dat er ook Dassy Werkbroek zijn in een korte variant. Dit zorgt ervoor dat mensen die hier belang bij hebben hier ook gebruik van kunnen maken. Er zijn een aantal beroepen waarbij dit wel een handige eigenschap is van een werkbroek. De korte werkbroeken zijn vooral in de zomermaanden een aanrader. Dit komt omdat het dan het handigst is om deze werkbroeken te gebruiken. In deze maanden is het niet de bedoeling dat je het koud zall gaan krijgen door dit type broek.