Ik word hééél vrolijk van lekker zittende jeans. Maar het vinden van dit soort jeans is nogal een klus en kan zelfs frustrerend worden. Ik ben namelijk niet het makkelijkst met het uitkiezen van jeans die mij goed passen. Reden hiervoor is dat ik er van houd als de jeans zich snel vormen naar mijn lichaam. Maar dit kan wel eens tijd kosten bij sommige merken. Bij Cheap Monday was dit niet het geval. Cheap Monday jeans zijn echt super en vormen snel naar je lichaam. Ik ben echt super blij dat ik deze jeans ben tegengekomen. Daarom zal ik nu de voordelen van Cheap Monday jeans benoemen.

Voordelen Cheap Monday

Cheap Monday is een Zweeds merk voor jeans. Ze hebben veel verschillende soorten jeans van skinny tot cropped jeans. Cropped jeans zijn een stuk wijder dan de strakke skinny jeans. Maar wel erg modieus. Ik houd er van als de jeans goed aansluiten op de vorm van mijn benen dus ga ik meestal voor de skinny of relaxed jeans van Cheap Monday. Om de goede vorm te krijgen moet je de broek de eerste paar dagen dat je hem draagt niet wassen. Zo blijft hij namelijk beter in de vorm van je lichaam. Als je hem gelijk wast gaat de vorm weg en zit de broek minder lekker. Voordelen van jeans zijn dat ze goed bestand zijn tegen koude weersomstandigheden maar ook in de zomer gedragen kan worden op sommige dagen.

Cheap Monday geen cheap materiaal

De jeans zijn van uitstekende kwaliteit en niet zoals de naam suggereert ‘goedkoop’. De jeans zijn van erg goede kwaliteit en slijten niet snel. Cheap Monday hanteert wel een goedkope prijs in tegenstelling tot de concurrentie. Sommige broeken in het duurdere segment zijn vaak al snel meer dan  €100 euro per broek. De broeken van Cheap Monday zitten rond de €60 euro. Dit is bijna de helft! Aan de kwaliteit ligt het zeker niet.

Spijkerstof

De stof van de jeans is voor het grootste deel katoen. Dit maakt de jeans stevig en bestendig tegen weersomstandigheden. De spijkerstof zorgt er ook voor dat de jeans zich vormen naar jou benen en lichaam. Zo zitten de jeans altijd comfortabel en zal je weinig slijtage ondervinden van de broek. Cheap Monday jeans gaan lang mee en zullen niet snel vervangen hoeven te worden. Dus als je echt waar voor je geld wil moet je deze jeans kopen!

Heb jij nog leuke merken voor broeken die jou vrolijk maken? Laat het me dan weten via het contactformulier